Odgovarajuće frizure za crnu kosu

Za samo farbanje u crnu boju biće vam potrebna i odgovarajuća nega, kao i smelost. Crna kosa ne može da stoji svakome i ukoliko ste rešile da postanete zavodljiva crnka dpobro razmislite o toj ideji. Uglavnom žene čija kosa je ove boje moraju voditi računa o svojoj frizuri. U većini slučajeva to su frizure koje zahtevaju stalno održavanje, jer crna kosa ne trpi da bude ne uredna i zapuštena.

Frizure za crnokose moraju pratiti crte lice i biti senzualne. One uvek za koju god da se odlučite ističu vašu ženstvenost i atraktivnost. Uz svaku odabranu frizuru za crnu kosu, jako važnu ulogu ugraju i obrve, njihov oblik i boja, koja ne bi trebala previše da se razlikuje od kose.

Idealne frizure za crnu kosu

Duga crna kosa sa blagim talasima biće savršen izbor za predstojeće proleće. Talase u kosi možete prepustiti svom frizeru, a možete ih i kući same napraviti bez da kosu izlažete prevelikoj toploti i nepovoljnim uticajima. Uz pomoć viklera, olovke, krpica, trake za kosu i mnogih drugih načina doćićete do željenih talasa ili pak i jakih kovrdža koje nikada ne izlaze iz mode.

 

Ravna crna kosa do ramena fantastično će se uklopiti sa šiškama, koje su kratke i ravne. Vaše oči u tom slučaju doći će do izražaja, moći će te da razgovarate pogledom. Ukoliko ste još svetlije puti, a na to i boja vaših očiju je zelena to je onda pun pogodak za ovu frizuru.

Žene čija je kosa obojena u crno uglavnom važe za jake i moćne žena, a kada se u sve to uklopi i neka smela kratka frizura, tek tada njihova snaga samopouzdanja dolazi do izražaja. Kratka frizura cne kose je frizura za stariju gospođu koja znna šta želi. Na kratku crnu kosu odlično će doći istanjene šiške na čelu. Šiške na ovoj frizuri mogu bit ii blago u stranu, što je možda i najidealnija varijanta. Ovakva frizura zahteva određenu gustinu i debljinu dlake. Neće imati isti efekat ukoiko se za nju odluči osoba sa tankom i retkom kosom.

Kratki bob je frizura koja će se idealno uklopiti sa teget crnom bojom i preplanulim tenom, a oči tropskih boja ovde će samo upotpuniti priču još većim sjajem. Sada su veoma populatni uvojci in a ovakvim frizurama, te ako se odlučite za ovu varijantu obavezno nabavite i Figaro.

Frizura za jedno opušteno poslepodne i laganu šetnju može biti jednostavna pletenica prebačena na jednu stranu. Snaga i lepota je u jednostavnosti. Za ovakvu frizuru trebaće vam jako malo vremena i truda, a opet izgledaćete neizmerno lepo i privlačno. Nežna i veličanstvena pletenica odavaće utisak sređenosti, pogotovu u trenutku kada vam se ne nosi opuštena puštena kosa. Ukoliko imate baš dugu kosu do struka ova frizura je idealno rešenje za vas.

Koje frizure treba izbegavati ako ste atraktivna crnka

Crna kosa sama po sebi odiše elegancijom i misterijom. Ona veoma lepo izgleda i nisu joj potrebneprezahtevne frizure da bi je istakle. Crna kosa više teži ka jednostavnim i opuštenijim varijantama frizura. Izbegavajte zahtevne romatične, kao i lude i zabavne frizure, ako ste ljubitelj crne kose.

Isto tako ukoliko ste se osmelile i kosu ofarbale u crnu boju ne biste trebale kosu da fenirate ka licu. Crna kosa uvek će lepše dlovati kada je odignuta, stavljena iza ušiju, vezana u opušteni konjski rep ili drugo.

Frizure sa šiškama uvek treba pažljivo birati i izbegavati debele i dugačke šiške ukoliko ste zavodljiva crna.

Crna kosa inspiriše i navodi vašu maštu da caruje vašim umom. Nadam se da će vam biti od pomoći neki naši predlozi za frizure koje smo predstavili sledećim slikama.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *