Najbolje frizure za smeđu kosu

0

Smeđa kosa je u neku ruku najzahvalnija i kada su frizure u pitanju, kao i farbanje. Postoji bezbroj tonova ove boje kose, a isto tako i neverovantno mnogo varijanti za njene frizure. Bilo da je ravna ili kovrdžava sa smeđom kosom uvek možete eksperimentisati i čini se da su greške zaista svedene na minimum.

Veoma je laka za oblikovanje frizura i dozvoljava mašti da se poigrava. Kada je generalnoo šišanje smeđe kose u pitanju profesionalni frizeri uvek preporučuju da se akcenat stavi na strukturu, a ne na volumen kose.

Ova boja kose više preferira neke mirnije i sofisticirane frizure koje neće vaše konure staviti u drugi plan, što nikome nije želja. Ove frizure su uglavnom nežne i svedene, frizure sa karakterom i dušom. Nikako napadne i goropadne, kada je ova boja kose u pitanju. Ukoliko se na smeđoj kosi nalaze i ombre pramenovi to će tek biti pun pogodak za neku mirniju frizuru, koja će već samo sa tim pramenovima delovati svežije i življe.

Na šta obratiti pažnju kada je duga kosa u pitanju

Ukoliko ste ponosna vlasnica duge smeđe kose idealno će biti ošišati je na stepenasto. U ovom slučaju njen najbolji drug bile bi šiške koje su ošišane na stranu, nikako ravno. Poenta je da ove šiške istaknu crte lica, ali ne na napadni način tako što će zauzimati previše mesta.

Smeđa kovrdžava kosa koja je nameštena na stranu je nepogrešiv izbor kada su brinete u pitanju. One će na taj način delovati opušteno, a ujedno mogu biti veoma elegantne i otmene. Ovo je jednostavno ideala frizura jer je pogodna za svaki dan, za sve prilike, kao i za one veličanstvene i specijalne.

Duga smeđa kosa u opuštenoj varijanti može fenomenalno izgledati i kada je samo prebačena na jednu stranu ili jednostavno vezana i opušteniji konjski rep. Ne treba je tapirati i generalno najbolje je izbegavati slične frizure koje su prenaglašene i napadne, jer je duga smeđa kosa sama po sebi graciozna i nema potrebe isticati je na takav način.

Pletenica je odličan izbor kada je dugokosa brineta u pitanju. Ovo je od davnina poznati trik, kako za kratko vreme napraviti idealnu frizuru koja odiše lepotom i ženstvenošću.

Ukoliko je smeđa kosa do ramena mogu joj se priuštiti samo neki blagi talasi i uvojci, koji će joj skroz dati drugu notu i dimenziju.

Frizure koje zahteva kratka smeđa kosa

Za kraktu kosu obojenu u smeđu boju, bilo koje nijanse nema mnogo dileme. Kratke bob frizure idealne su u ovom slučaju i ne izlaze iz trebda već godinama. Ovo je toliko zanimljiva i moderna frizura, čini se da nikada neće postati monotona, te je s toga i ne damo zaboravu. Bob frizure će kraćoj kosi dati dodatni volumen, koji na ovakoj frizuri neće delovati napadno, naprotiv, odavaće jedan nežni prefinjeni utisak i isticati konture lica.

Kratka bob frizura, specijalno na smeđoj kosi, odaje utisak frizure sa karakterom, pa je uglavnom i nose odvažne žene sa stilom i čvrstim stavom. Ona se može nositi i sa i bez šiški, koje ne bi trebale biti duboke u ovom slučaju. Mogu biti i ravno podšišane ukoliko bob ide ka licu, a isto tako male šiške u stranu biće pun pogodak za kratku bob frizuru.

Dakle brinete opustite se i odaberite sebi pravu frizuru. Vladajte njome i zavodite svojom kosom bilo da je ona duga ili kratka, čaroliju koju nosite u sebi prenesite i na svoju frizuru. Osećajte se divno, kada se vaša kosa oseća veličanstveno. Vi znate šta je najbolje i za nju i za vas. Uživajte.


loading...


Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!