Moderne kratke frizure za 2017. godinu

0

S novom 2017. godinom očekujemo i nova osveženja kada su trendovi u pitanju. Postavljamo pitanja šta li će ove sezone biti aktuelno? Da li će svetom mode zablistati kratke frizure ili će kao i svake godine biti aktuelne frizure sa šiškama?

Duga ravna kosa čini se nikada neće izaći iz mode i nikada neće postati monotona, međutim kako se nižu novi modni kriterijumi, sve su popularnije neke ekstremne frizure, neobične i moderne. Sigurna sam da ste bezbroj puta pomislili kako u današnje vreme svaka druga devojka liči jedna na drugu. Sve imaju veoma slične, duge peglane frizure i onda kada tu monotoniju razbiju neke asimetrične frizure, shvatimo da je pravo osveženje i za oko i za modu nešto novo i neobično.

Kada su ženske frizure u pitanju sa lepi danima 2017. – te godine saznaćemo zanimljive detalje iz sveta kozmetike. Mokar izgled neuredne kose još uvek će ostati u trenu, a frizure sa šiškama malo će otići u senku. Male, kratke uredne šiške neće nikome biti zanimljive. U obzir će dolaziti jedino blago čupave neuredne šiške, koje upadaju u oči i idu kuda one to žele. Kosa će biti mnogo slobodnija. Oslobodite je konjskog repa. Skratite je i poigravajte se sa bojama i valovima. I ne zaboravite – dobre stare bob frizure nikada ne zastarevaju, one su uvek dobrodošle.

Moderna ravna ili kovrdžava kosa

Ravna kosa je od pamtiveka in. U skorije vreme sve više devojaka počinje da skraćuje kosu mašinicimo za šišanje kako bi postigle izgled ravne, prave linije. Na taj način odaje se veća gustina kose i na ovakve frizure srednje dužine najbolje bi išla boja meda ili boja čokolade.

Isto tako duga ravna kosa je nešto čega devojke jednostavno ne mogu da se odreknu, mada studije pokazuju da svetska scena zahteva nešto potpuno drugačije. Kovrdžava kosa vratila se i u velikom stilu pokazala da može da zaseni uredno podšišane ravne frizure. Ova godina upravo će biti jedan od onih godina kada će sve nesređeno i bez ikakvog reda biti popularno, pa samim tim i ženske frizure. Devojke odahnite i pustite malo svojoj kosi da vodi glavnu reč, pogotovu ako imate prirodne kovrdže, ako ne, lako je potrudite se da je neuredno ukovrdžate.

Uverite se na narednim fotografijama o lepotama slobode kretanja kose, kao i uredno podšišane ravne kose koja joj je ljuta rivalka.

Moderne boje za kratke frizure

Krakte frizure uvek sa sobom moraju nositi pravu i odgovarajuću boju. Nijanse su veoma bitne koliko god to muškarcima bilo nejasno, velike su razlike. Za kratke bob frizure sjajno rešenje biće zlatno plava boja kose, dok će crvenokose opet vladati u skroz kratkim frizurama. Veoma zanimljiva nijansa za kratke frizure je i takozvana Marsala boja kose. Ova nijansa veoma je dobro uklopljiva, te s toga odgovara svakom tipu kože i retka je žena kojoj loše stoji. Veoma je nežna i prirodna. Kratka frizura u marsela boji odiše samouverenošću. Govori o hrabrosti i moći da se ženstvenost i seksipil mogu iskazati i kroz drugčiju dimenziju frizura.

Pomerimo granice. Eksprerimentišimo i budimo originalne. Kopije nikom ne trebaju. Pred nama su atraktivne frizure s kojima ćemo zablistti u predstojećoj godini.


loading...


Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!