Kako se koristi aktivni ugalj za izbeljivanje zuba?

1

Nema žene na ovome svetu koja ne želi da zaseni svojim blistavo belim osmehom. Nema boljeg oružija da žena pleni zadovoljstvom i prirodnom lepotom. Već godinama unazad bila sam u potrazi za nekim sredstvom kojim ću biti u potpunosti zadovoljna. Potrošili ste i vi sigurno kao i ja mnogo novca na razne prepparate za izbeljivanje zuba, ali ipak to nije ni trajno ni prirodno rešenje.

Onda sam čula da je aktivni ugalj za zube fenomenalno rešenje. Ukoliko želite nešto efikasno izdravo, provereno za bele zube ovo će biti pravi izbor za vas. Mnoga naučna istraživanja potvrdila su delotvorna dejstva aktivnog uglja na celokupnu usnu duplju. Moja iskustva su zaista više nego pozitivna i nadmašila su sva moja očekivanja.

Upotreba aktivnog uglja

Muče vas sigurno mnoga pitanja u vezi sa ovom moćnom prirodnom supstancom. Šta je aktivni ugalj? Koliko često može da se koristi za pranje zuba? Da li je štetan i da li postoje neke nuspojave? Predstojeći redovi daće vam odgovore na sva ova pitanja, posle čega ćete biti obavešteni i sigurni u to što ste naumili. Što je najvažnije bićete zadovoljni i biserno nasmejani.

Aktivni ugalj je od davnina poznat kao prirodni lek za mnoga oboljenja kože, a isto tako koristi se i u kozmetici. To je naime običan drveni ugalj, a tajna njegovog značaja leži u tome što on ima moć da privuče sve štetne supstance i zadržava ih na sebi.

Za čišćenje i beljenje zuba trebaće vam dve tablete aktivnog uglja. U odabranoj posudici potrebno je istopiti te dve tablete aktivnog uglja sa dodatkom malo vode. Dobro promešati sve dok se nedobije homogena smesa nalik pasti za zube, samo crne boje. Umočimo četkicu za pranje zuba u smesu i četkamo zube kao i ineče narednih 2 minuta. Na kraju dobro isprati i rešiti se ostataka uglja koji su možda ostali između zuba.

Verujem da su mnogi od vas pomislili kakvog li je ukusa, pošto na izgled ne deluje baš fino? Ali, bez brige aktivni ugalj nema ukus i pranje zuba aktivnim ugljem neće vam biti neprijatno ni malo. Tako da ukoliko želite možete i samo sažvakati tabletu aktivnog uglja i posle toga normalno pastom oprati zube.

Još jedan način na koji možete upotrebiti aktivni ugalj je da stavite četkicu koju ste prethodno nakvasili na papirnu maramicu i direkto po njoj sipate prah iz otvorene kapsule aktvinog uglja. Za koji god način primene da se odlučite, jedno je sigurno, vaši zubi će zablistati. Primenjujte ove savete za izbeljivanje od 7 do 10 dana, što je i sasvim dovoljno da dođete do željenog cilja.

Kada isperete po treći put usta nakon ovakvog pranja osetićete škripu zuba, što je znak da su skroz čisti i u potpunosti oslobođenji naslaga od hrane i drugih štetnih materija. Umesto odlaska kod zubara kako biste se rešili kamenca slobodno se upustite u ovu avanturu sa prirodnim aktivnim ugljem i sigurna sam da ćete biti oduševljeni.

Nuspojave aktivnog uglja

Da li je štetan ovaj prirodni izbeljivač zuba? Ne, nije, do sada nije zabeleženo ni jedno negativno dejstvo ove supstance, ali ipak postoje stanja kada se ipak ne bi trebao koristiti. Na primer nije preporučljivo ženama koje doje, kao ni trudnicama. One bi ipak zbog svojih stanja i hormona trebalo prvo da se posavetuju sa svojim lekarima. Takođe osebe koje imaju problema sa disanjem i one koje su sklone alergijama trebaju da budu oprezne i da se pre upotrebe ovog sastojka uvek prvo konsultuju sa lekarom i svojim stomatologom.

Efikasnost i jednostavnost beljenja zuba ovom procedurom su zagarantovane. Prema tome drage moje dame, ako se ne nalazite među onima kojima nije preporučeno korišćenje, počnite sa aktivnim ugljem, nećete se pokajati. Sa mnogo ponosa i samopouzdanja pokazivaćete svoje zdrave i bele zube. Osmeh na lice i četkice u ruke!


loading...


Share.

1 Comment

  1. Ivana on

    Potreban mi je savet.

    Ne uspevam da koristim aktivni ugalj na način na koji se inače spominje. Do sada sam došla do aktivnog uglja u kampsulama i sadržaj iste se ne rastvara u vodi. To su i dalje čestice koje u slučaju pranja zuba nikako ne prelaze u sadržaj prikazan na fotografiji, već ostaje onako nerastvoren i krcka između zuba.

    U slučaju rastvaranja u tečnosti, ne menja boju iste, čestice samo nastavljaju da plivaju kroz tečnost.

    Pozdrav

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!