Ljubavna veza sa oženjenim starijim muškarcem – da ili ne?

0

Mnoge žene su se tokom svog života našle u raznim ljubavnim situacijama. Jedna od njih je često bila i dugogodišnja veza sa starijim muškarcem, koji je u mnogo slučajeva bio i oženjen. Najčešce ste takvom muškarac upoznali na poslu, bilo da Vam je šef ili kolega. Ako upravo ulazite u ovakav odnos, najbolje je da znate neke od ovih činjenica pre nego što upustite u ovakvu vezu. Ovo su neke od prednosti i mana:

Njegova porodica je na prvom mestu

U kakvom god trenutno odnosu on bio sa ženom, činjenica je da su oni još u braku i da to često podrazumeva obaveze koje brak donosi. Situacija je za nijansu kompikovanija ukoliko imaju decu, jer su tu uključene razne predstave, treninzi i zajedničko provođenje vremena koje roditeljstvo donosi. Ako niste tip koji želi biti na prvom mestu i odgovara Vam da Vaš čovek ne ostaje tokom čitave noći, onda je ovo Vaša prednost.

Njegov društveni zivot

Oženjen muškarac, pogotovo ako je stariji, već ima izgrađen krug prijatelja koji uključuje i njegovu ženu i druge bračne prijatelje sa kojim provode vikende i slobodno vreme i verovatno ne želi da prijatelji koji znaju njegovu porodicu, znaju i za Vas.

Njihov brak će najverovatnije opstati

I pored činjenice da u braku postoji neko treći, većina muškaraca se retko kada odlučuje da ostavi ženu. Razloga je mnogo zbog kojih čovek koji je u braku u njemu i ostaje, najčesći su deca ali i finansije, brakorazvodna parnica i prekid zajedničkog života. Ne treba zanemariti ni činjenicu da i osećanja verovatno nisu potpuno nestala i da oženjen muškarac često traži samo trenutnu zabavu, a ne i dugoročnu vezu.

Vaša veza je skrivena od očiju javnosti

To što sa oženjenim čovekom ne izlazite može imati svoje prednosti i mane. Ako ne želite da Vas neko vidi, kao što su Vaši prijatelji i porodica i ostavljate sebi otvorene opcije za druge muškarce, onda je to prednost za Vas. Međutim, ako biste želeli da svi znaju za vašu vezu, nalazite se u problemu. Vaš čovek se verovatno ne želi izlagati riziku da bude viđen i da mu to ugrozi brak ili druge odnose kako sa prijateljima, tako i na poslu.

Stariji muškarac je najčešće finansijski ostvaren

Muškarac koji Vam je šef i stariji je od Vas, moguće je da je do sada ostvario finansijsku stabilnost. Ulaskom u vezu, obasipaće Vas raznim poklonima, cvećem ili luksuznim izletima. Takva razna udvaranja, mogu Vam itekako prijati. Međutim, morate biti svesni toga da prekidom veze, ta prednost se gubi.

Vaše zajedničko radno mesto

Ako ste u vezi sa čovekom koji Vam je uz to radni kolega ili šef, možda je ovo vaše vreme viđanja. Svakodnevno imate priliku da ga vidite i da znate kako provodi dan. Mogući su zajednički ručkovi, pauze i poslovna putovanja. Mana ove situacije je prekid veze, čime Vam je nakon toga ta osoba svakodnevno u vidokrugu. Morate da provodite određen broj sati sa čovekom sa kojim ste do nedavno delili određene aktivnosti. Otežavajuća okolnost je ukoliko je veza bila dugogodišnja.

Ove činjenice Vam mogu pomoći ako ste se upravo našle u ovakvoj vezi, a na Vam je da odlučite da ili ne, jer ipak je najbitnije ono sa čime Vi možete da se nosite i šta Vi želite od sebe i Vašeg partnera.


loading...


Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!