NAMEŠTAJ PO MERI: Zašto treba da kupite nameštaj izradjen po meri

Želite da opremite Vaš stambeni prostor funkcionalnim nameštajem, koji će odgovarati svim vašim potrebama i idealno se uklopiti u svaki kutak vašeg doma? Pravi izbor za vas je nameštaj po meri. To je savršeno rešenje, naročito za male kvadrature gde je potrebno iskoristiti svaki santimetar prostora. Zahvaljujući savremenoj tehnici i 3D – dizajniranju pruža vam se mogućnost da vidite poručeni nameštaj u vašem prostoru pre nego što bude izrađen.

Po dimenzijama koje Vi tražite mogu se izraditi kuhinje, Američki plakari, različite komode, police, kupatilski nameštaj ali i trpezarijski stolovi, kreveti, kancelarijski nameštaj. Možete u potpunosti iskoristiti svaki prostor. Čak i kosine u potkrovljima i druga nepristupačna mesta, koja često ostaju prazna i neiskorišćena mogu postati odlični plakari za odlaganje odeće i obuće. U zavisnosti od finansija kojima raspolažete možete izabrati visokokvalitetne ili one nešto manje kvalitetne ali postojane materijale.

kuhinje po meri

Američki plakari su svakako jedan od najfunkcionalnijuh komada nameštaja koji se izrađuju po meri. Na osnovu od aluminijumske konstrukcije ugrađuju se ploče od medijapana ili univera. Klizna vrata se izrađuju od stakla, ogledala, madijapana. Pružaju ogroman prostor za odlaganje stvari, a u planiranju mesta za fioke, police, vešalice možete i sami učestvovati. Veliki je izbor boja, dezena i kombinacije materijala za frontalni deo.

Kuhinje po meri omogućavaju vam da napravite raspored elemenata kako vama odgovara i da pri tome potpuno iskoristite prostor. Za izradu se može koristiti puno drvo, a ukoliko se odlučite za jeftiniju varijantu odlično će poslužiti i univer ploče. Radna ploča u skladu sa vašim potrebama može biti različitih dimenzija i materijala. Uglavnom su tu mermer, prirodni kamen, univer.

Kreveti po meri su idealna stvar za spavaću sobu. Udobnost i čvrstina su na prvom mestu. To mogu biti kreveti za jednu osobu, tzv. jednopersonski kreveti, kreveti na sprat za dečije sobe ili francuski kreveti. Najčešće se izrađuju od punog drveta. Ispod njih se mogu ugraditi i fioke za posteljinu ili odlaganje stvari.

Po meri možete izraditi i različite komode za dnevni boravak, predsoblje ili spavaću sobu. Možete učestvovati u izboru materijala, boje, dezena, ali i rasporeda poloca i fioka. Pored klasičnih komoda izrađuju se i noćni stočići, natkasne, cipelarnici. Za izradu komoda za kupatila koristi se farbani i lakirani medijapan. Lak čini ovaj materijal vodonepropusnim što je jako bitno kod kupatilskog nameštaja.

Za vašu trpezariju možete izraditi po meri odgovarajući sto koji će zauzeti taman onoliko prostora kojiko želite. Police za zidove napravite u obliku, boji i dezenu koji Vi osmislite. Moderan nameštaj po meri vam pruža mogućnost da ostvarite svoje ideje.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *