Futrola kao modni detalj

0

Proleće i leto koje je pred nama, zapravo su pravo vreme za raspremanje ormana i obnovu garderobe. Ovo se, u većini slučajeva odnosi samo na pripadnice lepšeg pola.

Mnoge žene se „leče“ šopingom bilo koje vrste. A još ako vam finansijske mogućnosti to dozvoljavaju, onda je „šoping terapija“ najbolja za sve nevolje.

Naravno, uz neophodna finansijska sredstva, poželjno je da imate ukusa za oblačenje. Ne znači da sve što je skupo je uvek dobro. Odnosno, dobro je svakako, ali da li se baš taj komad odeće ili modni detalj uklapa u vaš stil oblačenja.

Ukoliko još uvek nemate oformljen uobičajen stil oblačenja, nesumnjivo ćete vremenom pronaći idealnu kombinaciju odeće, a u skladu sa vašom figurom i omiljenim bojama. Dok ne dođete do toga, svakako ćete lutati od stila do stila. Nemojte da vas to obeshrabruje, jer svako prođe kroz te faze. Jednom kada pronađete odgovarajući stil odevanja, ne znači da ćete ga se zauvek držati.

Postoji ona krilatica: „Klasično je uvek u modi“. Međutim, pojedine pripadnice lepšeg pola se apsolutno ne slažu sa ovom konstatacijom, već su sklone eksperimentisanju. U zavisnosti od vaše prirode, omiljenih boja, zahteva koje nameće vaše okruženje i još mnogo drugih elemenata, odrediće se i vaš stil odevanja.

Danas se sve veći akcenat u odevanju stavlja na detalje. Za nekog su to minđuše, za nekog ogrlice ili ešarpe. Svakako neki dodatak vašoj odevnoj kombinaciji na koji je stavljen akcenat. Ono što je posebno zanimljivo, a mnoge pripadnice lepšeg pola ne obraćaju baš pažnju na to, svakako je mobilni telefon. Verovali ili ne i on itekako može doprineti vašem boljem imidžu.

Na vama je da li ćete odabrati neku zanimljivu masku ili futrolu  za vašeg „mezimca“. Svakako, izbor je veliki, pa pustite mašti na volju. Dobar izbor futrola i maski imate ovde: http://www.elektrashop.rs/futrole

Kad smo već kod raspremanja ormana, poklonite sve ono što ne nosite ili vam se čini da nikada nećete nositi. Jer kada imate pun orman stvari, a nosite samo par, gotovo je istovetno kao i da ih nemate. A neko kome poklonite će vam biti zahvalana i možda baš slatko iznositi neki komad odeće koji samo propada u vašem ormanu. Tek kada to uradite, biće vam jasno šta vam od garderobe zaista nedostaje. U većini slučajeva, žene u ovakvim situacijama zapravo ustanove da im ne nedostaje mnogo komada odeće, već samo modni detalji. U modne detalje, odnosno „aksesoare“ spadaju: različiti komadi nakita, ešarpe, tašne… Svakako ono što dopunjuje celokupan izgled.

Iznenadiće vas koliko jedan adekvatno odabran modni detalj može da učini da zablistate u gotovo uobičajenoj modnoj kombinaciji. Ako niste sigurni šta vam je potrebno, posavetujte se sa nekim kome je ova tema jača strana. Ali na kraju poslušajte sebe. Jer koliko je bitno da dobro izgledate u odabranoj odeći, mnogo je važnije kako se osećate.

Na kraju, biće vam jasno da za dobar izgled nije neophodno puno finansijskih sredstava. Već dobro odabrani detalji i malo ukusa za sitnici. Bitno je da uživate dok birate, bilo da je neki krupniji komad odeće ili, pak:broš , ešarpa, tašnica ili minđuše.

O fetišu mnogih žena, cipelama ćemo nekom drugom prilikom…


loading...


Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!