Pozivnice za svadbu

Pozivnice za svadbu su jedna od najvaznijih odluka vencanja. Najbitnija uloga pozivnice je da pozovete i informisete goste. Pozivnica treba da sadrzi lokaciju gde ce se vencanje desiti (lokacija polaska, lokacija vencanja, crkva, parking itd), Stil vencanja(savremeno ili tradicionalno), i datum i vreme pocetka.

Pozivnice za svadbu takodje se razlikuju po ceni od veoma skupi do razumni cena.
Cena vase pozivnice za vencanje zavisi od brojnih stvari: kvalitet papira koji ste izabrali, koliko papira se koristi, kako se papir savija, dizajna i stamparija koju ste izabrali. Srecom, uz pomoc interneta, mozete saznati sve ove bitne informacije.

Primenite sledece korake da odaberete pozivnice za vencanje.

Za pocetak, bitno je da znate broj ljudi koji planirate da pozovete. Iako mozda necete imati tacan broj zvanica trebalo bi da imate priblizan broj. Na ovaj nacin bice vam olaksano koliko vam treba novca za svadbene pozivnice.

Od ukupnog budzeta vencanja pozivnice iznose oko 3%. Ako je vas budzet za vencanje 10.000 evra, vi bi trebali da potrosite na pozivnice oko 300 evra.

Kada je u pitanju narucivanje pozivnica za svadbu, trebalo bi razmisljati 6 meseci ranije. Na ovaj nacin imacete dovoljno vremena za ispravku stamparskih gresaka na vasim pozivnicama. Takodje imacete vremena da pripremite pozivnice za slanje.

Doslovno na raspolaganju postoji na hiljade stilova i dezena svadbenih pozivnica, a mi cemo vam navesti nekoliko osnovnih tipova: gravirane, thermographed, ofset stampa, kaligrafske, reljefne i rucna izrada.

Gravirane pozivnice su klasicne pozivnice za svadbu one se obicno koriste za tradicionalni stil vencanja. Gravirane pozivnice za svadbu su vrlo skupe i dugotrajne.

Thermographed pozivnice za svadbu su pristupacna alternativa graviranim pozivnicama.

Ofset stampa je postala jedan od najpopularnijih izbora na trzistu danas, jer je veoma isplativa. Kvalitet ofset stampe moze dosta da varira, pa gledajte da izaberete stampariju koja ce vam isporuciti dobar kvalitet.

Reljefne pozivnice izgledaju inpresivno i elegantno, ali mogu biti skupe za vas budzet.

Kaligrafske pozivnice su veoma elegantne. One su dobre za staromodne tipove vencanja, ali mogu biti veoma skupe zbog kolicine vremena i truda koji treba za proizvodnju.

Pozivnice koje se izradjuju rucno su medju najpopularnijima jer su isplative i daju lep utisak.

[nggallery id=69]

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *