Depilacija lica

0

Iako je ovo tema koju zene vrlo cesto izbegavaju, mi znamo da cesto ipak imaju probleme sa time. Sve je veci broj zene kojima se pojavljuje maljavost lica pa cak I dekoltea.

Mnogle zene razlicito resavaju ovaj problem: Neke posezu za brijacem, neke izbeljuju a neke cupaju sto je I najbolje resenje. Sto se brijaca tice u tom predelu – ne nikako. On ce samo ojacati dlacice I brze ce rasti, tako da to nece izgledati nikako. Izbeljivanje je tu negde na sredini – moze da ucini da se dlake manje vide, ali opet ce se presijavati I videti. Ako imate problema sa maljavim licem, najbolje resenje je depilacija voskom ili cupanje ako ima mali broj dlaka.

Na cisto lice nanesete vosak I trakice za depilaciju, na mestu na kom imate dlake, I brzo povucete u suprotnom smeru rasta dlaka. Svaki sledeci put bice sve jednostavnije I brze. Lice ce vam dan dva posle depilacije biti crveno ali to je sasvim normalno, nikako ga posle depilacije nemojte umivati, samo ga namazite hidratantnom kremom da umirite lice.

Depilacija voskom je najbolje resenje sto se ovoga tice jer ce vam lice biti glatko I nekoliko nedelja I dlake se nece videti. Ne ustrucavajte se, usudite se I bicete prezadovoljni.


loading...


Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!