Poslovne zene

Ako ste I vi jedna od poslovnih zena danasnjice, sigurno volite na posao da idete sredjeni. Medjutim, uvek se javljaju nedoumice oko toga sta trebate obuci. Dal je nesto prenapadno, ili nije, dal je previse zatvoreno… To su najcesca pitanja koja sebi postavljamo sto se toga tice. 

Danas je sve vise zena koje zele da budu nezavisne, da same zaradjuju novac. One ne zele da zavise ni od koga. Dali ste mozda vi jedn aod njih? Ne znate sta da obucete kada krecete na posao? Svi znamo da je to veoma bitno, jer ipak – odelo ne cini coveka ili mnogo govori o njemu. Prema tome, prvi utisak je veoma bitan, imamo samo jednu sansu da se pokazemo, I veoma se teko ispravlja ako nesto zeznemo povodom prvog utiska. Dakle, sta cemo obuci na posao, na prvi razgovor za posao ili cak fakultet, je veoma bitno zbog tog prvog utiska. Ono sto je stvarno bitno je to da treba ta odeca da bude uredna, cista I ispeglana. Boje su takodje vrlo bitne, tako da ih je bitno dobro ukombinovati. Detalji su vrlo bitni, mozete nositi sat, kais, mindjuse ili neki diskretni lancic.Sve sto obucete, to ce davati odredjenu poruku drugima, prema tome, pazite sta porucujete drugima – ne zelimo da ispadnete previse napadni ili previse konzervativni. Naravno, nemojte zaboraviti ni frizuru, nokte I sminku, I oni ce doprineti celokupnom utisku o vama.

Koji god stil da izaberete, mora da bude uskladjen sa vama I vasom licnoscu, ali najbitnije je sve ukupno dobro sastaviti da to izgleda kao jedna lepo sastavljena celina koja ce jasno poslati poruku drugima.

[nggallery id=12]

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *