NAJJEDNOSTAVNIJI I NAJJEFTINIJI PILING LICA

0

Kako biste izgledali zdravo, sveže i negovano, ne zaboravite da koža lica mora da diše, a to ćete joj omogućiti ako bar povremeno uradite piling i skinete sve površinske izumrle ćelije. Ako ste primetili da vam je kože, „uvela“ što zbog smoga, prašine, duvanskog dima ili svakodnevnog nanošenja šminke, treba da uradite piling i skinete sve odumrle ćelije. Tako ćete otvoriti pore i osloboditi novu, mladu kožu koju morate posebno negovati. Skidanje gornjeg sloja kože pruža temeljno čišćenje, a uz pomoć pilinga se uklanjaju i mali ožiljci, ali i bore i fleke, a koža neće prerano stariti. Ovakvim tretmanima za čišćenje omogućavate koži da pravilno diše, posebno koži koja je, zbog različitih okolnosti, dehidrirana.

U sustini, ne treba da radite piling samo na licu vec I na drugim delovima tela gde je to potrebno. Mi vam predstavljamo najjeftiniji nacin pilinga “iz kuhinje” koji mozete, po nasem receptu isprobati, radi se na rukama, licu I stopalima:

  • Kada ga radite na stopalima, treba da potopite stopala jedno 15 minuta u toplu vodu, kada to zavrsite, izvadite stopala, obrisite peskirom I namazite mesavinom od soli I sokom od cedjenog limuna, trljajte tu smesu neko vreme, pa isperite I obrisite noge, vidno cete primetiti razliku
  • Isto uradite I sa rukama
  • A kada hocete da radite piling lica, operite lice toplom vodom ili ga drzite iznad pare neko vreme, zatim istrljajte tom istom smesom, pazeci da vam ne udje u oci, isperite I osusite lice, rezultati ce biti vidljivi relativno duze vreme.


loading...


Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!