Izaberite pravu haljinu za Vas

Mnoge devojke to ne gledaju, ali veoma je vazno znati izabrrati pravu haljinu za sebe, u zavisnosti od vaseg tela – visine, gradje, boje tena itd. Vecina devojaka bira haljine koje su moderne, a ne koje im stoje – to je velika greska. Uz par nasih saveta, izabracete haljinu koja ce vam super stojati, bez obzira na vasu gradju:

Sto se tice vase figure tu nema nekih osebnih pravila. Vecini osoba najbolje stoje haljine sa krojem A, ali najbolje je da pitate druge osobe da vam kazu najiskreniji savet o tome kako vam stoji. Najbitnije je da prikrijete nedostatke, a da pokazete vase atribute.

Haljinu treba birati I po boji. Svi znam da sa crnom nikad necete pogresiti, ali dali volite tu boju na sebi? Oni koji je ne vole, mogu pokusati sa plavom, ruzicastom, belom I krem bojom – te boje obicno stoje svim devojkama. Takodje, crvena ili zlatna haljina je najpogodnija za svecane prilike.

I stil je veoma bitan kada je izbor haljine u pitanju, ali tu ne bi trebalo da pogresite, jer svi mi imamo neki svoj stil oblacenja koji volimo. Treba samo da pazite da ne pogresite, I pomesate stilove, I uzmete npr. Elegantne cipelice uz neku “rokersku” haljinu. Ne bi ste hteli da izgledate smesno.

Birajte haljinu u odnosu na finasijske mogucnosti. To je veoma bitno jer ako nemate mogucnosti najbolje ce biti da odete kod krojacice, sto je pogodno jer cete dobiti haljinu bas po vasoj meri, samo treba da pazite pri izboru krojacice da haljina ne bi ispala smesna. A ako imate vece mogucnosti, idite u butik I isprobajte vise haljina, sigurno cete naci onu koja vam odgovara.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *