Izaberite naocare za vas oblik lica

Stize toplije vreme I svi bi smo voleli da nam stite oci I da nas krase neke naocare za sunce. Pianje je samo koje izabrati a da nam dobro stoje? Kao I uvek, pomazemo vam pri odabiru:

Za ovalno lice odgovaraju skro svi okviri, pa prem tome mozemo birati naocare koje god zelimo. Od najstandardnijih do naocara sa cudnim oblicima kao sto je srce I sl.

Za okruglo lice okviki treba da budu duzi I tanji, jednako ili samo malo siri od najduzeg dela lica. Samo pazite da imaju neku ostrinu, kako se ne bi izgubili u licu. Osobama sa okruglim licem najbolje stoje zaobljene naocare, kockastih okvira koji cak prekrivaju malo I lice.

Za duguljasto lice odgovarace naocare sa okruglim ili kvadratnim okvirima u intenzivnoj boji.

Trouglastom licu najbolje ce stajati naocare mackastog oblika I sa metalnim okvirima samo na gornjoj strani. Takve naocare ce smeksati oblik lica I skrnuti paznju sa brade.

Add Comment

var element = document.createElement("script"); element.appendChild( document.createTextNode( " var galleries = {}; galleries.gallery_a4c329823ace4eab2550a76398faa345 = {\"id\":null,\"source\":\"galleries\",\"container_ids\":[\"45\"],\"album_ids\":[],\"tag_ids\":[],\"display_type\":\"photocrati-nextgen_basic_thumbnails\",\"exclusions\":[],\"order_by\":\"sortorder\",\"order_direction\":\"ASC\",\"image_ids\":[],\"entity_ids\":[],\"tagcloud\":false,\"inner_content\":\"\",\"returns\":\"included\",\"slug\":null,\"display_settings\":{\"use_lightbox_effect\":true,\"images_per_page\":\"20\",\"number_of_columns\":0,\"thumbnail_width\":100,\"thumbnail_height\":75,\"show_all_in_lightbox\":0,\"ajax_pagination\":0,\"template\":\"\",\"disable_pagination\":0,\"show_slideshow_link\":1,\"slideshow_link_text\":\"[Show as slideshow]\",\"override_thumbnail_settings\":0,\"thumbnail_quality\":\"100\",\"thumbnail_crop\":1,\"thumbnail_watermark\":0,\"piclens_link_text\":\"[Show PicLens]\",\"show_piclens_link\":0,\"ngg_triggers_display\":\"never\",\"display_no_images_error\":1,\"use_imagebrowser_effect\":0},\"excluded_container_ids\":[],\"sortorder\":[],\"maximum_entity_count\":500,\"_errors\":[],\"transient_id\":\"a4c329823ace4eab2550a76398faa345\",\"ID\":\"a4c329823ace4eab2550a76398faa345\"}; var nextgen_lightbox_settings = {\"static_path\":\"http:\\/\\/samozazene.com\\/wp-content\\/plugins\\/nextgen-gallery\\/products\\/photocrati_nextgen\\/modules\\/lightbox\\/static\",\"context\":\"nextgen_images\"};" ) );document.body.appendChild(element); var element = document.createElement("script"); element.appendChild( document.createTextNode( " msgLoading = \"\"; msgClose = \"\"; var ngg_lightbox_i18n = {\"msgLoading\":\"L O A D I N G\",\"msgClose\":\"Click to Close\"};" ) );document.body.appendChild(element);